На Львівщині відійшла у вічність захисниця України, санінструктор - Чубенко Тетяна Юріївна (ФОТО)

Вічна пам’ять

Фото ілюстративне

Нещодавно, 27 лютого 2024 року під час відрядження до військової частини для проходження курсу базової загальновійськової підготовки, готуючись виконувати обов'язки та захищати Батьківщину від агресії з боку російської федерації старший лейтенант Чубенко Тетяна Юріївна померла. Сумну звістку повідомила Яворівська міська рада.

«Висловлюємо щирі співчуття родині, друзям і бойовим побратимам загиблої захисниці. Світла пам'ять Тетяні та велика вдячність за її віддану службу на благо українського народу й українського майбутнього!», - йдеться у повідомленні

В Яворові біля Церкви Покрови Пресвятої Богородиці (третє містечко), відбудеться зустріч та поховання Чубенко Тетяни.

Час зустрічі згодом повідомлять.

Довідка про Захисницю: Тетяна Юріївна народилася 5 травня 1971 року в Лисичанську, що зараз окупований російськими загарбниками. За освітою і покликанням - медсестра. Життєрадісна, уважна і відповідальна жінка.

Після збройної агресії російської армії на східній частині України, тимчасової окупації рідного міста Лисичанськ, Тетяна Юріївна вступила до лав 24 механізованої бригади, де здобувала військовий досвід. Переїхала до Яворова. Після початку повномасштабного вторгнення з мужністю виконувала свій обов'язок в складі 101 бригади сил тероборони.

Читайте також: у перший день весни Львів попрощається із Володимиром Євстафієвим та Геннадієм Михальовим (ФОТО)

Була санітарним інструктором.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також