На Львівщині відновлюють роботу «Пункти незламності»: деталі

Через погоду

Фото ілюстративне

У Львівській області налічують 864 Пунктів Незламності, з них органи місцевої влади розгорнули 544. Інші пункти підготували ДСНС Львівщини та відповідальний бізнес. Про це повідомили у прес-службі ЛОВА.

«У зв’язку із різкою зміною погоди та зниженням температури повітря на Львівщині відновлюють цілодобову роботу Пунктів Незламності (роботу за визначеним графіком). Таке рішення ухвалили під час обласної комісії ТЕБ і НС», - йдеться у дописі

Роботу Пунктів Незламності, які розгорнули в об’єктах соціальної інфраструктури (заклади освіти, охорони здоров’я, культури тощо) мають організувати в режимі, який не перешкоджатиме функціонуванню закладу.

Наприклад, якщо йдеться про освітній заклад, то Пункт Незламності у ньому запрацює лише після завершення навчальних годин.

«Розгортання «Пунктів Незламності» в області є одним з пріоритетних. Звертаю увагу керівників громад, що такі пункти мають запрацювати якомогашвидше та мають бути забезпечені усім необхідним для комфорту населення: альтернативними джерелами тепла, інтернетом, пристроями зарядки гаджетів, продуктами першої необхідності тощо. Тож максимально прошу громади області перевірити матеріально-технічну справність цих пунктів. Торік ми не здались, тож і цю зиму маємо пройти з гідністю», – наголосив перший заступник начальника Львівської ОВА Андрій Годик.

Читайте також: в ДТП на Львівщині постраждали люди (ФОТО)

У громадах повинні створити відповідні комісії за участі працівників ДСНС та Нацполіції для таких перевірок.

 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також