На Львівщині викрили масштабне підпільне виробництво сигарет (ФОТО/ВІДЕО)

Загальна вартість вилученого становить майже 7 млн грн

На Львівщині детективи БЕБ викрили групу осіб, які незаконно виготовляли та продавали сигарети на території Вінницької та Львівської областей. Про це повідомила прессбужба БЕБ.

 Встановлено, що мешканці Вінниччини організували масштабне підпільне виробництво цигарок із підробленими марками акцизного податку. Для цього вони орендували промислові приміщення, які облаштували необхідним промисловим обладнанням.  Надалі готову продукцію збували оптовими партіями на території Львівської області.  

Фото: БЕБ

«Під час проведення обшуків детективи вилучили промислову лінію для виробництва сигарет, пакувальну машину, тютюнові суміші, незаконно виготовлені сигарети та інші речові докази, що підтверджують факти незаконного виробництва сигарет. Загальна вартість вилученого становить майже 7 млн грн», - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомляли: детективи БЕБ на Львівщині вилучили підроблених 54 тисяч доларів (ФОТО)

Досудове розслідування у кримінальному  провадженні за фактом незаконного виготовлення, зберігання та збуту тютюнових виробів за ч. 2 ст. 204, ч. 1 ст. 199 Кримінального кодексу України триває. Встановлюється повне коло осіб причетних до незаконної діяльності.  

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також