На Львівщині вулиці патрулюватимуть групи з вибухотехніками та кінологами

З метою безпеки громадян 8 та 9 травня

Фото: НПУ

Поліцейські Львівщині готові забезпечити правопорядок 8 та 9 травня.

Як повідомляє Нацполіція Львівської області, правоохоронці закликають громадян у День пам’яті та примирення та День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні дотримуватись законодавства про декомунізацію.

Для забезпечення публічного порядку та якнайшвидшого реагування на виявлені злочини та правопорушення патрулі будуть максимально наближені до меморіальних комплексів та кладовищ у Львові та області, де відбудуться поминальні заходи та покладання квітів.

Також для реагування на виявлення небезпечних та підозрілих предметів буде збільшено кількість груп спеціалістів-вибухотехніків та кінологів. Окрім того, у місцях проведення заходів будуть присутні групи превентивної комунікації.

Поліцейські, спільно з нацгвардійцями та представниками тероборони, продовжуватимуть посилено патрулювати вулиці населених пунктів області.

«Правоохоронці закликають усіх мешканців та гостей Львова і області бути взаємоввічливими та не порушувати публічний порядок. Якщо ви станете очевидцем скоєння злочину чи правопорушення, а також у випадку виявлення підозрілих чи небезпечних предметів, негайно звертайтеся до поліцейських або телефонуйте на оперативну лінію «102»», — наголошується у повідомленні.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також