На Львівщині затримали благодійників, які з гуманітаркою ввозили контрабанду (ФОТО)

Серед маскувальних сіток сховали 15 тисяч електронних сигарет

Фото: Львівська митниця

Львівські митники викрили ділків, які намагалися ввезти в Україну майже 15 тисяч електронних сигарет разом з гуманітарною допомогою для ЗСУ.

Як повідомляє прес-служба Львівської митниці, 7 червня, на в’їзд до України у пункт пропуску «Краківець–Корчова» прибули п’ять позашляховиків. Згідно з товарно-супровідними документами, вони направлялися на адресу однієї з львівських благодійних організацій.

У документах, поданих для митного оформлення, значилось, що в цих транспортних засобах переміщуються маскувальні сітки, каністри, продукти харчування та автомобільні колеса.

Під час огляду цих автомобілів працівники відділу митного оформлення № 1 митного поста «Яворів», управління боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил спільно зі співробітниками відділу внутрішньої безпеки Львівської митниці та прикордонниками виявили 74 ящики одноразових електронних сигарет виробництва КНР, з маркуванням «ASOHU». Загальна кількість незадекларованого товару становила 14 800 одиниць.

Наразі вирішується питання щодо документування виявлених фактів порушення митних правил при ввезенні гуманітарної допомоги для потреб ЗСУ.

Львівська митниця

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також