На Львівщині затримали чоловіка, який продавав бойові гранати

Мешканець Червонограда торгував боєприпасами і займався крадіжками

Фото: НПУ

У Червонограді поліцейські повідомили про підозру місцевому мешканцю за реалізацію гранат. Окрім придбання, зберігання та збуту боєприпасів, зловмисник підозрюється у крадіжці.

Як повідомляє Нацполіція Львівщини, 37-річний мешканець Червонограда незаконно придбав, зберігав, а згодом продав місцевому мешканцю гранату РГД-5.

Крім того, під час санкціонованих обшуків у помешканні зловмисника, правоохоронці виявили та вилучили гранату Ф-1.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від трьох до семи років.

Правоохоронці з’ясовують походження боєприпасів.

Окрім цього, зловмисник, перебуваючи поблизу одного з магазинів у Червонограді, викрав велосипед гірського типу «Winner».

Зважаючи на те, що в умовах воєнного стану передбачено максимальне покарання за крадіжки, йому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (крадіжка) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті — до восьми років позбавлення волі.

Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Як повідомлялося, у Рівному чоловік влаштував стрілянину в багатоповерхівці.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий