На Львівщині завтра прощатимуться із двома захисниками України

У Самборі та Старому Самборі

жалоба
Фото ілюстративне з відкритих джерел

На Львівщині завтра, 8 березня, попрощаються із земляками, які загинули захищаючи рідну землю від окупанта.

«Ігор Подолець повертається додому. Тіло загиблого захисника України привезуть у Самбір пізно ввечері.  Прощання з Героєм відбудеться завтра, 8 березня, у залі органної та камерної музики о 15 годині», повідомляє Самбірська міська рада.

Як повідомлялося, Самбір втратив свого земляка. Захищаючи Батьківщину від російського агресора загинув колишній боєць Правого Сектора, військовослужбовець Сил спеціальної операції Збройних сил України Ігор Подолець.

Фото: Самбірська міська рада/"Facebook"

«Олег Турянський. Повертається до міста, в якому народився. До Старого Самбора. Плачемо. Бо — у домовині! Його вбив путін. Сьогодні вирушають з Києва. За інформацією Старосамбірської міської ради, попередньо відомо, що похорон Героя буде завтра», — повідомляє газета «Ваш голос Прикарпаття».

Як повідомлялося, Олег Турянський загинув у неділю, 27 лютого, при виконанні своїх бойових обов’язків, внаслідок обстрілу російською армією міста Києва.

Олег народився у Старому Самборі. Його батьки старосамбіряни. Коли хлопчику було три рочки переїхали на Чернігівщину. Туди скерували тата, теж військового. Олег - єдиний син у батьків. Два роки навчався у Чернігівському військовому ліцеї. Відтак вступив у військовий інститут Київського національного університету ім. Т. Г. Шевченка.

Цьому юнаку через місяць виповнилося б 18. Лише 18. Його вбив путін.

Фото: "Ваш голос Прикарпаття"

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також