На Львівщину з російського полону повернулися двоє військовослужбовців

Сред звільнених з полону, під час обміну 24 серпня, ще двоє захисників з Львівщини

 

Радісна новина для Львівщини: серед 115 звільнених з полону українських воїнів, під час обміну 24 серпня, ще двоє захисників з Львівщини.

Серед 115 звільнених з полону українських воїнів, під час обміну 24 серпня, був захисник з Новосілки — Ростислав Голубець, повідомляє Солонківська територіальна громада.

«Ростислав Голубець, військовий 2001 року народження, призваний на строкову військову службу у квітні 2021 року. Служив у в/ч 3057 Національної гвардії України в Маріуполі. В полон потрапив 18 травня 2022 року.

Наші серця наповнені радістю за повернення земляка Ростислава. Продовжуємо молитися за швидке повернення кожного захисника і захисниці додому у рідні обійми», зазначається у повідомленні.

Радісна новина, щодо звільнення українських воїнів особливо відгукнулася і на Дрогобиччині – адже серед повернених з полону є 22- х річний дрогобичанин, солдат строковик Семен Фаль, повідомили у відділі соціально-психологічної, правової підтримки та взаємодії з захисниками, захисницями та членами їх сімей ДМР.

Воїн потрапив у полон 30 вересня 2022 року в м. Маріуполь під час забезпечення відсічі збройної агресії. Семена з нетерпінням чекали дома рідні, які щоденно вірили в його повернення, інформує Дрогобицька міська рада.

Читайте також: під час обміну додому повернувся ще один юний воїн зі Львівщини.

 

 

varta1.com.ua: Новини

Коментарі