На Львівщині БЕБ викрило незаконне вивезення лісоматеріалів до країн ЄС

В особливо великих розмірах

Детективи Територіального управління БЕБ у Львівській області викрили незаконне вивезення з України хмизу ліщини та декоративного паркану в особливо великих розмірах. Про це інформує БЕБ Львівщини.
Приватні підприємці з Львівщини використовували підроблені документи про законність походження деревини. На їх підставі вони отримували дозвільні сертифікати про походження лісоматеріалів і виготовлених з них пиломатеріалів. Надалі продукцію експортували до країн ЄС.
Отриманні від незаконної діяльності гроші підозрювані використовували для придбання наступних партій необлікованої деревини.
Детективи Бюро задокументували факти незаконного вивезення лісопродукції з використанням товарно-супровідних документів, які містили неправдиві відомості.
За результатами обшуків на виробництві було вилучено станки, верстати, чорнову документацію та понад 180 м3 деревини.
Двом фізичним особам-підприємцям оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 201-1, ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 201-1, ч. 1 ст. 209 Кримінального кодексу України.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

М
Микола

Як хтось вирубав корчі то це підсудна справа, а як лісництва гектарами рубають під виглядом санітарної рубки то все добре. То просто жесть.

Читайте також