На Львівщині чоловік може сісти на сім років за ґрати за продаж пістолета та набоїв до нього

Зброю він пересилав, попередньо розібравши її на запчастини

На Львівщині поліцейські повідомили про підозру 60-річному жителю міста Дніпро, який реалізував пістолет та набої до нього. Чловік перелав їх «клієнту» поштовими відправленнями та отримавши кошти на банківську картку. За скоєне йому загрожує покарання - позбавлення волі на строк до семи років. Про це повідомила пресслужба ГУНП у Львівській області.

Правоохоронці задокументували факт реалізації фігурантом пістолета іноземного виробництва калібру 7,65 мм, а також патронів до нього. Зброю зловмисник пересилав, попередньо розібравши її на запчастини. Усе вилучене скеровано на дослідження у Львівський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України. 

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбачених ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Раніше повідомляли: мешканець Львівщини незаконно торгував зброєю та боєприпасами (ФОТО)

Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють походження зброї та боєприпасів. Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

A
Alexa

Зброю зловмисник пересилав, попередньо розібравши її на запчастини. ..... А може зловмисник пересилав зброю , попередньо розібравши її на частини. ..... Кореспондентка не знає різниці між частинами та запчастинами ?