На Львівщині підпільно підробляли пальне, яке продавали в мережі місцевих АЗС (ФОТО)

БЕБ викрило осіб, які розповсюджували фальсифікований бензин в регіоні

На Львівщині викрили осіб, які незаконно виготовили понад 22 тис. літрів бензину сумнівної якості. у подальшому фігуранти фальсифіковане пальне розповсюджували в регіоні. Про це повідомляє пресслужба БЕБ у Львівській області .

Слідством встановлено, що незаконне виробництво та продаж пально-мастильних матеріалів організував директор двох підприємств, мешканець Стрийського району. Разом зі спільником він виготовляв нафтопродукти на потужностях однієї з компаній. Готову продукцію продавали на підконтрольних АЗС.

Детективи БЕБ попередньо встановили, що у такий спосіб було виготовлено понад 22 тис. літрів бензину сумнівної якості.

"Під час обшуків детективи відібрали зразки пального та вилучили контрафактні нафтопродукти вартістю понад 1 млн грн. За результатами експертизи пальне не відповідає технологічному регламенту та вимогам ДСТУ", - йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 204 Кримінального кодексу України триває.

Фото: БЕБ


Читайте також: на Львівщині дві компанії "заробили" 6 млн грн на реконструкції лінії електропередач

Оперативне супроводження здійснюють співробітники Управління служби безпеки України у Львівській області. Процесуальне керівництво – прокурори Львівської обласної прокуратури.


varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також