На Львівщині схопили серійного «домушника» (ФОТО)

Упродовж місяця обікрав будинки у Перемишлянах, Новому Роздолі, Миколаєві, Жидачеві та у Старому Самборі

На Львівщині поліцейські викрили зловмисника, причетного до серії крадіжок з будинків.

Як повідомили у Нацполіції Львівщини, за скоєне 46-річному жителю Стрия, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, загрожує покарання – до восьми років позбавлення волі.

Як встановили правоохоронці, підозрюваний причетний до шести крадіжок з будинків у Перемишлянах, Новому Роздолі, Миколаєві, Жидачеві та у Старому Самборі, скоєних протягом місяця.

Зловмисник діяв «професійно» та зухвало - зазвичай він перевіряв чи вдома господарі і, переконавшись, що ніхто не стане йому на перешкоді, проникав у будинок, звідки викрадав гроші, ювелірні вироби, інколи – мобільні телефони. Так, в одному з будинків він заволодів грошовими коштами у сумі 3,5 тисячі доларів та золотими прикрасами: двома парами сережок, чоловічою печаткою та ланцюжком з підвіскою.

Дехто з потерпілих працювали на городі чи займались домашніми справами на подвір’ї, а в цей час злодій нишпорив у їх домівках. Окрім того, зловмисник приділяв велику увагу конспірації – протягом місяця змінив 3 автомобіля.

Проведеними заходами, вивчивши записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», правоохоронці встановили особу зловмисника - 46-річного жителя міста Стрий, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Під час санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили речові докази причетності до скоєння злочинів.



Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.185 (Крадіжка) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - до восьми років позбавлення волі. Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

 

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

К
Кульбабка

Нормальні тепер ,,бідні "домушники---міняють машинки,як рукавички!

АА
Андрон Анроніф

Домушник??? А ви знаєте шо є ще така категорія злодіїв як Державник??? різниця між ними колосальна.Домушнік вкрав три кульчики,дві цепочки золоті,одну срібну і три тисячі євро і поїхав на сім років. Державник вкрав мілліард і поїхав у Монако.

Читайте також