На Львівщині вдень посеред вулиці чоловік пограбував пенсіонерку

Вирвав у жінки з рук сумку

У череду, 18 вересня, на Львівщині невідомий чоловік вирвав у 80-річної жінки з рук сумку, в якій були грошові кошти, банківські карки та документи, після чого втік. Подія трапилася близько 10.20 годині у місті Миколаїв Стрийського району на вулиці Данила Галицького. Про це повідомила пресслужба ГУНП у Львівській області.

"Правоохоронці провели комплекс оперативно -розшукових заходів, вивчили записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», встановили місце перебування зловмисника та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Ним виявився 38-річний житель одного з сіл Стрийського району.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Читайте також: на Тернопільщині квартирантка викрала у власниці помешкання 300 тисяч гривень

Правоохоронці вкотре нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також