На Львівщині футбольний матч закінчився масовою бійкою (ВІДЕО)

image
image

Масовою бійкою закінчився матч другої ліги Перемишлянського району, Львівської області, між командами Золота липа (Чемеринці) і Долина (Неділиськ). Футболісти вирішили з’ясувати стосунки застосувавши фізичну силу. Про це повідомляє «24 канал», з посиланням на сторінку Олександра Завольського.

Скандальний епізод із бійкою стався після пропущеного голу команди з Неділиська. Фанатам не сподобались дії арбітрів поєдинку, які зафіксували взяття воріт, після чого вони почали висловлювати свої претензії. Уболівальники вирішили фізичною силою аргументувати свої слова у голову суддів.

«Як Неділиська з Чемеринцями у футбол грали. Або Перемишлянська ліга Європи. До речі дисциплінарний комітет Перемишлянської федерації футболу «впаяв» штраф футболісту в червоній формі в розмірі 500 грн. Федерація така ж «адекватна» як і «футболісти»», — йдеться у повідомленні.

Представники Чемеринців ж відмовились продовжувати поєдинок. Тоді між футболістами розпочалась штовханина, яка стрімко переросла у бійку стінка на стінку.

Арбітрам теж дісталось.


varta1.com.ua: Новини