На Львівщині колишня поліцейська допомогла дитині, яка загубилася

Screenshot_1
Screenshot_1

Вчора, 11 вересня на оперативну лінію 102 звернулась колишня працівниця, а сьогодні пенсіонер органів внутрішніх справ України пані Ольга Лисак. Про це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.



Ольга повідомила, що у селі Городиславичі Пустомитівського району вона побачила маленьку дівчинку, яка загубилась. Дитина не могла пояснити - як вона потрапила у село і де її батьки.

Водночас у Сихівський відділ поліції надійшло повідомлення від львів’янки про зникнення її малолітньої доньки. Жінка повідомила, що вона з дітьми йшла на зупинку громадського транспорту вулицею Сихівською, щоб сісти в автобус.

Прийшовши на зупинку, вона виявила, що її донька загубилась і, оскільки самостійні пошуки виявились безрезультатними, звернулась за допомогою у поліцію.

Правоохоронці оголосили дитину у розшук. Після повідомлення про розшукану у Пустомитівському районі дівчинку співробітники Сихівського відділу поліції негайно виїхали у село.

Як виявилося дівчинка самостійно сіла в автобус, виїхала за межі Львова та вийшла на зупинці у селі Городиславичі, де її й виявила пані Ольга Лисак.

Дитину, цілу й неушкоджену, правоохоронці того ж дня передали матері, з якою провели бесіду про неприпустимість такого безвідповідального ставлення до нагляду за дитиною та виконання своїх батьківських обов’язків.

Вирішується питання щодо притягнення матері дитини до передбаченої Законом відповідальності.

 

varta1.com.ua: Новини