На Львівщині лісничого катували електрошокером

tv7cib-tf5p3bujy5iizoq65swcyqjrp5vart5e
tv7cib-tf5p3bujy5iizoq65swcyqjrp5vart5e

Четверо мешканців села Либохора, на Львівщині, у білий день, у суботу, вриваються на подвір’я лісництва, а потім у службове житло та жорстоко б’ють руками і ногами місцевого лісничого. На цьому не заспокоївшись кинули його в багажник і завезли до себе додому. Там били всі четверо, використовували електрошокер.

Як пише « Четверта студія», про це повідомляється на сторінці Державне підприємство “Боринське лісове господарство”, у «Facebook».

«Спокійно за цими тортурами споглядала жінка одного з нападників. Щоб себе якось реабілітувати, викликали поліцію, працівники якої викликали швидку, тому що потерпілому вже потрібна була серйозна медична допомога», — зазначається у повідомленні.

Як наголошується, «ця четвірка вже неодноразово прославлялася в Либохорі та чомусь все сходило з рук. Чи може і цей раз вийдуть сухими із води!? Тут виникає питання до військового комісара і його заступників, адже двоє з цих молодиків призовного віку.
Феміда має бути неупередженою і поставити всі крапки над «і». Адже застосовувати тортури, бити, викрадати людину, закон не дозволяє нікому. Винуватці повинні понести заслужену кару!».

varta1.com.ua: Новини