На Львівщині начальник облуправління Держрибагентства попався на хабарі (ФОТО)

snimok443
snimok443

Начальник облуправління Держрибагентства вимагав хабарі за безперешкодну роботу підприємств на Львівщині.

Як повідомили «Варта1» в Офісі генерального прокурора України, повідомлено про підозру начальнику Управління Державного агентства рибного господарства у Львівській області в одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, підозрюваний організував схему одержання на систематичній основі коштів від суб’єктів господарювання за безперешкодне здійснення діяльності у сфері рибного господарства поблизу Львова без необхідних документів дозвільного характеру.

Службовець, створивши умови, за яких підприємець вимушений був надати неправомірну вигоду, щоб уникнути складання протоколу про адміністративне правопорушення, а також непроведення рибоохоронних рейдів, мав отримати через посередника — державного інспектора цього ж управління 30 000 грн.

Під час одержання неправомірної вигоди правоохоронці затримали посередника, а предмет неправомірної вигоди у вигляді грошових коштів вилучено.

Наразі, вирішується питання щодо обрання начальнику обласного управління запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Досудове розслідування та оперативний супровід у кримінальному провадженні здійснюється територіальним управлінням ДБР, розташованим у м. Львові.

varta1.com.ua: Новини