На Львівщині п’яний водій з’їхав у кювет, троє потерпілих

Screenshot_2
Screenshot_2

Аварія сталася 21 травня, близько 21:55 год, на автодорозі «Гайок–Добротвір», поблизу села Перекалки, у Червоноградському районі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.



30-річний водій автомобіля «Mazda Premacy», мешканець одного з сіл Львівського району, їдучи з міста Кам’янка-Бузька в село Перекалки, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет.

Внаслідок аварії, водій та пасажири — 43-річний мешканець Львівського району і 38-річний мешканець міста Кам’янка-Бузька — отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

Водій керував транспортним засобом, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, у нього було виявлено 1,6 проміле алкоголю.

За фактом слідчі відділення поліції № 1 Червоноградського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін від трьох до п’яти років.

varta1.com.ua: Новини