На Львівщині, під час пожежі, загинув чоловік

163000
163000

4 січня, о 23:43 год., до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в с. Стрілки, Старосамбірського району, у житловому будинку розміром 48 м кв. Про це інформує Головне управління ДСНС України у Львівській області.

На місце пожежі було відправлено відділення 27-ої державної пожежної частини м. Старий Самбір та відділення місцевої пожежної команди с. Стрілки.

По прибуттю рятувальників, весь дерев’яний будинок був у вогні, провівши розвідку пожежі, вогнеборці натрапили на тіло бездиханного власника будинку, чоловіка, 1967 року народження, його було винесено на зовні, паралельно проводивши роботи з гасіння пожежі водою.

Пожежу вдалось ліквідувати о 00:52 год., вогонь знищив покриття на всій площі будинку, кімнату та коридор на площі 24 м кв.

До гасіння пожежі залучено 4 фахівця ДСНС, 2 одиниці пожежної техніки та 2 рятувальника з місцевої пожежної команди.

Головне управленні ДСНС України застерігає мешканців Львівщини дотримуватись правил пожежної безпеки, особливо в зимовий період, не перевантажуйте електромережу опалювальними приладами, особливої увагу приділіть святковим прикрасам які вмикаються в електромережу звертайте увагу та сертифікацію гірлянд.

varta1.com.ua: Новини