На Львівщині поліцейські розшукали жінку, яка, збираючи ягоди, зламала ногу в лісі (ФОТО)

WhatsApp Image 2021-09-10 at 11.18.36
WhatsApp Image 2021-09-10 at 11.18.36

На оперативну лінію поліції «102» надійшло повідомлення від жителя львівського мікрорайону Рясне про те, що його 61-річна матір близько опівдня пішла у ліс по ягоди, заблукала, впала у яр та, ймовірно, зламала ногу. Про це жінка розповіла сину по телефону, проте, вказати свого місця знаходження вона не могла, а також повідомила, що самостійно пересуватись не може та просила про допомогу, повідомили сьогодні у пресслужбі поліції Львівської області.

Подія сталася 8 вересня, близько 22:00 год. До розшуку пенсіонерки були залучені співробітники відділу поліції № 1 Львівського районного управління поліції № 1. Правоохоронці розбили район на квадрати та стали методично «прочісувати» місцевість.

Нічні пошуки у лісі зайняли близько трьох годин — коли оперативники сектору кримінальної поліції виявили жінку, з’ясувалось, що вона не може самостійно пересуватись.

Оскільки під’їхати до розшуканої було неможливо через складний рельєф місцевості, правоохоронці взяли її на руки та несли більше кілометра до автомобіля. У подальшому медики діагностували у пенсіонерки перелом ноги.

Син пенсіонерки подякував правоохоронцям за порятунок матері.

varta1.com.ua: Новини