На Львівщині поліцейські затримали організовану групу наркоторговців (ФОТО)

rtyhutyjuyk (3)
rtyhutyjuyk (3)

Під час санкціонованих обшуків, правоохоронці виявили та вилучили наркотичні засоби, а також зброю та боєприпаси у трьох мешканців причетних до збуту наркотичних речовин на території Стрия. Про це повідомляють у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці задокументували факт незаконної діяльності чоловіків.

«Було встановлено, що зловмисники діяли впродовж 2018–2019 років. Окрім того, у помешканні одного з них наркозалежні особи,  придбавши наркотик, мали можливість відразу його вжити. Також маємо підстави стверджувати, що зловмисники причетні до незаконних дій зі зброєю та боєприпасами», — розповів начальник Стрийського відділу поліції полковник Іван Малиш.

Працівники Стрийського відділу поліції та спецпідрозділу «Корд», 13 травня, затримали 48-річного стриянина і двох його спільників, віком  39 та 34 роки. Під час проведення санкціонованих обшуків, у помешканні старшого з них було виявлено розфасовані для продажу наркотичні засоби, а також зброю та боєприпаси.

У кримінальному провадженні, відкритому за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, триває досудове розслідування. Санкція статті передбачає позбавлення волі терміном до десяти років з конфіскацією майна.

varta1.com.ua: Новини