На Львівщині помер заслужений лікар (ФОТО)

помер-свічка
помер-свічка

У четвер, 9 вересня, відійшов у вічність лікар та депутат Борис Кривко. Про це повідомили в пресслужбі Трускавецької міської ради, пише «Медіа Дрогобиччина».

«З великим сумом та скорботою повідомляємо про велику втрату… Сьогодні, на 85 році життя, відійшов у вічність Борис Степанович Кривко. Відомий трускавчанин, двічі депутат Львівської обласної ради, заслужений лікар РСР, Почесний громадянин Трускавця, керівник МГО «Рада Старійшин» з 2010–2017 року. І, це лише мала частина заслуг цього мудрого і неординарного чоловіка».



«Він завжди був прикладом до наслідування і натхнення для друзів і колег, професійний, чуйний, вимогливий, завжди усміхнений і позитивно налаштований…А лікарня для нього була особливим місцем, адже багато своїх років Борис Степанович присвятив саме Львівській обласній клінічній лікарні», — згадують про Бориса Степановича колеги з Львівської Обласної клінічної лікарні, яку він очолював майже 10 років.

«Висловлюємо глибоке співчуття родині та близьким Бориса Степановича, більшість з яких зараз мешкають у Львові. Уся громада Трускавця сумує разом з Вами. Приєднуємося до щирої молитви за упокій душі померлого і просимо Господа оселити у райському саду, де праведні спочивають. Хай земля буде пухом, а Господь Бог пошле царство небесне і вічну пам’ять», — йдеться у повідомленні.

varta1.com.ua: Новини