На Львівщині потрапив у реанімацію водій навантажувача, що за допомогою троса витягував металевий вал з дробарки закріпленої до навантажувача

698026071573de9422a9f70.03376780
698026071573de9422a9f70.03376780

Потерпілий госпіталізований у реанімаційне відділення районної лікарні. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області за матеріалами Світлани Андрух, Кам’янка-Бузький РВ.


В Кам’янка-Бузький відділ поліції 12 серпня надійшло повідомлення з районної лікарні про те, що до них поступив з тілесними ушкодженнями 33-річний місцевий мешканець.

Правоохоронці попередньо встановили, що чоловік травмувався на підприємстві, де працює водієм навантажувача. З власної ініціативи він витягував металевий вал з дробарки за допомогою тросу, закріпленого до навантажувача. Під час виконання робіт трос обірвався і заподіяв чоловіку тілесні ушкодження.



Потерпілий був доставлений в реанімаційне відділення районної лікарні. Медики діагностували у нього відкриту черепно-мозкову травму, забійну рану мозку та забійну рану тім’яної ділянки голови.


За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.272 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою).

Вчинення цього правопорушення карається штрафом від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Встановлюються обставини події.


 


varta1.com.ua: Новини