На Львівщині повідомлено про підозру четвертому учаснику викрадення людини

324025
324025

Вчора, 1 вересня, слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління поліції Львівщини, за процесуального керівництва прокуратури області, повідомили 33-річному львів’янину про підозру у вчиненні злочину. Про це інформує Поліція Львівської обалсті.

Чоловіку інкримінують злочин передбаченого ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — обмеження волі на термін до п’яти років або позбавлення волі на той самий термін.

Нагадаємо, 14 березня 2019 року, на стоянці одного із львівських торгово-розважальних центрів група зловмисників силоміць заштовхали у мікроавтобус «Фольксваген» львів’янина, завезли його у лісовий масив на Пустомитівщині, де утримували впродовж декількох годин. При цьому вони нанесли своїй жертві тілесні ушкодження.

Одного із учасників злочинної групи правоохоронці затримали, 5 серпня, у Житомирській області. Нині він перебуває під цілодобовим домашнім арештом.

Другого зловмисника правоохоронці розшукали та затримали 11 серпня на території Перемишлянського району. Суд обрав йому запобіжний захід — особисте зобов’язання.

Третій учасник злочинної групи, 38-річний мешканець Львівщини, 14 серпня, самостійно з’явився у Галицький районний суд міста Львова. Зараз він перебуває під домашнім арештом.

varta1.com.ua: Новини