На Львівщині рецидивіст жорстоко побив односельчанина

kulak-1-532901-enWN1h3E
kulak-1-532901-enWN1h3E

На Львівщині чоловік жорстоко побив свого односельчанина. Внаслідок травм, чоловік перебуває в лікарні з відкритою черепно-мозковою травмою. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

«За спричинення тяжких тілесних ушкоджень 40-річному мешканцю Стрийського району, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин, загрожує покарання — до восьми років позбавлення волі», — інформують правоохоронці.

Інцидент трапився, 5 січня близько одинадцятої години вечора. Тоді 40-річний мешканець села Рудники Стрийського району під час конфлікту жорстоко побив свого 37-річного односельчанина, з яким вони разом розпивали спиртне.

«Потерпілий госпіталізований, медики діагностували у нього, зокрема, відкриту черепно-мозкову травму. Зловмисник, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід», — повідомили у поліції.

Зараз вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від п’яти до восьми років.

varta1.com.ua: Новини