На Львівщині розпочинають капітальний ремонт «Дороги Єдності» Стрий – Ізварине

2021-05-27-115844
2021-05-27-115844

Служба автомобільних доріг у Львівській області уклала договір з переможцем тендеру на капітальний ремонт автомобільної дороги М-12 «Стрий–Тернопіль–Кропивницький–Знам’янка» (через м. Вінниця), яка стане складовою маршруту до 30 річниці Незалежності України М-30 «Стрий–Ізварине» «Дороги Єдності».

Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області, автомобільна дорога М-12 «Стрий–Тернопіль–Кропивницький–Знам’янка» (через м. Вінниця) — є важливою магістраллю у системі дорожньої мережі України. Вона забезпечує транспортний зв’язок в напрямку “захід–схід” по найкоротшій відстані.

Початок траси М-12 припадає на Львівщині у місті Стрий. На території Львівської області довжина цієї дороги сягає більше 44 км, капітальний ремонт якої розпочнеться вже невдовзі.

«У ході ремонту на автомобільній Дорозі Єдності М-30 виконаємо роботи із посилення дорожнього одягу, влаштуємо нове дорожнє покриття та дощову каналізацію, відремонтуємо 5 мостових переходів. Також відновимо дорожню інфраструктуру: зробимо тротуари та освітлення у межах населених пунктів, встановимо автобусні зупинки. Окрім цього, проєкт передбачає влаштування сучасних засобів заспокоєння руху перед в’їздом у населені пункти», — розповів керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза.

Ділянка, яку відремонтують, проходить від траси М-06 «Київ–Чоп» до границі із Івано-Франківською областю, км 0+000 — км 44+230.

Дорогу ремонтуватиме підрядна організація ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл».

Вартість ремонту становить майже 1,5 млрд грн.

varta1.com.ua: Новини