На Львівщині розшукали двох зниклих літніх жінок (фото)

WhatsApp Image 2021-05-31 at 09.27.47
WhatsApp Image 2021-05-31 at 09.27.47

Сьогодні, 31 травня, близько першої ночі, до поліції надійшло повідомлення від мешканки одного з сіл Дрогобицького району про те, що її 82-річна матір напередодні вийшла з дому і не повернулася. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

До пошуків літньої жінки були задіяні співробітники усіх служб Дрогобицького районного відділу поліції. За кілька годин безвісно зниклу літню жінку розшукали у лісі, живу та неушкоджену.

Як встановили правоохоронці, пенсіонерка пішла в ліс та заблукала, довго не могла знайти дорогу додому, була знесилена і втомлена. Впевнившись, що жінка не потребує спеціалізованої медичної допомоги, правоохоронці доправили її додому.

Крім того, 28 травня до поліції звернулася мешканка міста Кам’янко-Бузька, яка повідомила, що кілька годин тому її 70-річна мати пішла з хати у невідомому напрямку і не повернулася.

На пошуки безвісно зниклої пенсіонерки був піднятий весь особливий склад відділенні поліції № 1 та відділу поліції № 5 Львівського районного управління поліції. Крім того, долучилися односельчани та інші небайдужі громадяни. 29 травня, близько 19:30 год, правоохоронці встановили місцеперебування розшукуваної жінки.

Вона жива та неушкоджена. Донька подякувала поліцейським та всім небайдужим, хто долучився до пошуків її матері.

Правоохоронці застерігають: у разі зникнення ваших родичів, особливо якщо це літня людина, негайно телефонуйте на лінію «102». Важлива кожна хвилина!

varta1.com.ua: Новини