На Львівщині стався розлив нафтопродуктів (фото)

лд
лд

Під час проведення заходів державного нагляду на території Сколівської міської ради Стрийського району за межами населених пунктів поблизу сіл Нижня Стинава та Нижнє Синьовидне державні інспектори виявили, що неподалік свердловини № 1 НЗП «Південна Стинава» розлито нафтопродукти.

«Витікання нафтопродуктів відбулося із металевої наземної ємності РГС-5 та прослідковувалось вздовж польової дороги вниз по рельєфу, що спричинило, ймовірне, забруднення земельних ресурсів. З метою встановлення факту забруднення земель спеціалістами відділу інструментально-лабораторного контролю Інспекції проведено відбір проб ґрунту», — повідомили у пресслужбі Державної екологічної інспекції Львівської області.

Зазначається, що для встановлення винних осіб та подальшого притягнення їх до адміністративної відповідальності, нарахування збитків, завданих державі та вжиття заходів реагування в межах наданих повноважень інформацію скеровано у Сколівський ВП Стрийського ВП ГУНП у Львівській області, Сколівську міську раду та Грабовецько-Дулібівську сільську раду, Стрийського району.

[gallery link=«file» ids=«296247,296248,296246»]

varta1.com.ua: Новини