На Львівщині судитимуть затриманого нетверезим за кермом працівника митниці

95-2
95-2

Суддя Пустомитівського районного суду Володимир Мусієвський розглядатиме матеріали, які надійшли від Національної поліції України про притягнення до адміністративної відповідальності державного інспектора львівської митниці ДФС Щекуна Андрія Любомировича. Про це йдеться в інформації зі справи № 450/3796/19 з Єдиного державного реєстру судових рішень, пише «Діло».



Андрій Щекун, бувши інспектором у ГУ ДФС у Львівській області, не подав своєчасно щорічну декларацію про доходи за 2017 рік. Водночас, у Єдининому державному реєстрі осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення, прізвища Щекун відсутнє.

Щекун також пройшов переатестацію. І до нього не застосовуються заборони, визначені частиною третьою та четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”.

Самі ж матеріали судової справи були зареєстровані ще 6 листопада. Призначене засідання відбувалось 26 листопада, проте, було перенесене на 19 грудня, на 12:00 год.

У державного інспектора у власності зареєстрований автомобіль «Toyota Land Cruiser 4.5» 2006 року випуску. Середня ціна на таку автівку становить 29 908$.

varta1.com.ua: Новини