На Львівщині у ДТП постраждало троє пішоходів

beaa8f2-ffbbd97-5f1cd5c-dtp
beaa8f2-ffbbd97-5f1cd5c-dtp

За минулу добу на Львівщині троє пішоходів отримали травми внаслідок дорожньо-транспортних пригод. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

Так 19 серпня, близько 19:50 год, на вулиці Успенській у місті Стрий водій автомобіля «Опель Астра», 27-річнй місцевий мешканець, здійснив наїзд на двох пішоходів — 29-річного мешканця одного з сіл Стрийського району та 31-річного стриянина. Внаслідок ДТП, обидва пішоходи отримали тілесні ушкодження та були доставлені у лікарню.

Як було встановлено, водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася, близько 21:30 год, у Червоноградському районі на автодорозі сполученням «Тартаків–Горбків». Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Фольксваґен Ґольф», 66-річний мешканець міста Сокаль, здійснив наїзд на 72-річного місцевого мешканця. Внаслідок ДТП, пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у реанімаційне відділення.

За фактами слідчі територіальних підрозділів поліції відкрили кримінальні провадження, з’ясовуються всі обставини подій.

varta1.com.ua: Новини