На Львівщині у пожежах житлових будинків загинуло двоє власників

92621_1_2
92621_1_2

На Львівщині поліцейські розслідують два випадки загибелі людей під час пожеж. Відкриті кримінальні провадження, тіла загиблих скеровані на експертизи, правоохоронці з’ясовують причини займань.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

У Радехівське відділення поліції, 9 жовтня, близько 00.40 год., надійшло повідомлення від диспетчера ДСНС у Львівській області про те, що в одному з сіл району горить житловий будинок. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Після локалізації пожежі, поліцейські виявили у будинку тіло 48-річного власника будинку без ознак життя.

Того ж дня, близько 8.10 год., у Турківське відділення поліції надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в одному з сіл району. На місці події працювала слідчо-оперативна група. У будинку поліцейські виявили тіло 49-річного власника будинку без ознак життя.

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) КК України. Тіла загиблих скеровані у морги, проводяться досудові розслідування, правоохоронці з’ясовують причини займань.

 

varta1.com.ua: Новини