На Львівщині в автопригодах потерпіло шість пішоходів

У Сколівське відділення поліції, 22 грудня, надійшло повідомлення про те, що у райцентрі сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій потерпіла людина. Про це пише відділ комунікацій ГУ Нацполіції у Львівській області.


Поліцейські попередньо з’ясували, що на вулиці Галицькій, о 10.17 год., водій автомобіля «Фольксваген Транспортер», 36-річний мешканець селища Славське, здійснив наїзд на 73-річну місцеву мешканку. Від отриманих травм жінка загинула на місці пригоди.


За фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Скоєння цього правопорушення карається позбавленням волі на термін від трьох до восьми років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років або без такого.


Ще одна смертельна автопригода сталася у Бродівському районі на автодорозі «Київ–Чоп», у селі Підгірці. Водій автомобіля «Мерседес Спринтер», 33-річний мешканець міста Умань Черкаської області, вчинив наїзд на пішохода, віком близько 60 років. Від отриманих травм, чоловік помер на місці ДТП. Наразі, встановлюється особа загиблого.


Серед потерпілих пішоходів є і неповнолітній. У місті Борислав, на вулиці Коваліва, близько 16.10 год., під колеса автомобіля «Ауді», яким керував 46-річний місцевий мешканець, потрапив 11-річний мешканець району. Хлопчик доправлений у лікарню із забоєм нирок.


Правоохоронці з’ясовують обставини цих автопригод. Проводиться досудове розслідування.


varta1.com.ua: Новини

Коментарі