На Львівщині водій автомобіля на смерть збив чоловіка (ФОТО)

рьб
рьб

Дорожньо-транспортна пригода тапилася 21 жовтня, о 18:50 годинни, на автодорозі сполученням «Жовква-Ковель», в смт Гірник, Червоноградського району. Про це «Варта1» повідомили у Департаменті цивільного захисту населення Львівської ОДА.


37-річний мешканець Червонограда, керуючи автомобілем «ВАЗ 21063», здійснив наїзд на пішохода, який, від отриманих травм, загинув на місці події.


Зазначається, що обставини події та анкетні дані загиблого з’ясовуються.


Як повідомили у пресслужбі поліції Львівської області, водій автомобіля здійснив наїзд на велосипедиста.


"Попередньо правоохоронці встановили, що водій автомобіля «ВАЗ 21063», 37-річний мешканець Червонограда здійснив наїзд на велосипедиста, який, від отриманих травм, помер на місці події. Особа загиблого встановлюється.


За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років або без такого", — повідомили у поліції.


varta1.com.ua: Новини