На Львівщині водій, який перевозив туристів і перекинувся, був п'яним, - подробиці від поліції (ВІДЕО, ФОТО)

WhatsApp Image 2021-09-30 at 09.50.10 (2)
WhatsApp Image 2021-09-30 at 09.50.10 (2)

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими відбулася 29 вересня, близько 16:30 год, у селі Волосянка Стрийського району. Травми отримало четверо людей. Про це з посиланням на пресслужбу ДСНС повідомляла «Варта1».

У поліції розповіли, що водій, який перевозив туристів та вчинив ДТП був п’яним. Правоохоронці затримали його.

«Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «УАЗ», 47-річний мешканець району, який перевозив семеро туристів, не впорався з керуванням, внаслідок чого позашляховик перекинувся. Отримали травми та були доставлені в лікарню водій і троє пасажирів — 36-річний житель одного з сіл Львівського району та двоє львів’ян, віком 33 роки. Встановлено, що водій керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Він затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід», — йдеться у дописі пресслужби.

[arve url=«https://youtu.be/wgVIARY8mwI» loop=«no» muted=«no» /]

Слідчі територіального підрозділу поліції Львівщини за фактом відкрили  кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін від трьох до п’яти років.

Проводиться досудове розслідування, поліцейські з’ясовують обставини події.

varta1.com.ua: Новини