На Львівщині виявили двох п’яних водіїв

Screenshot_1
Screenshot_1

Один розплачуватиметься за старі провини, а другий — за нові. Про це інформує Патрульна поліція Львівської області.

Цієї ночі, на вулиці Богдана Хмельницького, патрульні зупинили водія автомобіля «Ford Sierra» за те, що не увімкнув фари. Під час перевірки документів, поліцейські встановили, що водій позбавлений Сихівським районним судом прав на 3 роки і оштрафований на 20 400 гривень. Таке покарання передбачене за керування в нетверезому стані двічі за рік. На чоловіка винесли постанову за порушення ПДР і супроводили у відділ поліції та передали слідчій. Тепер чоловікові загрожує відповідальність за ст. 382 ККУ (невиконання судового рішення).

А ось інший водій на трасі «Київ–Чоп» взагалі не зрозуміло як у такому стані міг їхати. Автомобіль «Kia Cerato» мав несправні світлові прилади. Коли патрульні зупинили транспортний засіб, за кермом побачили 35-річного водія, який навіть сидячи хитався. Він був настільки нетверезим, що ледь не випав з автомобіля. У присутності свідків чоловік пройшов перевірку на пристрої «Драгер» і результат розставив усе на своїм місця. 3,27 проміле і в підсумку в порушника постанова за порушення ПДР і протокол за керування в стані сп’яніння.

«Попереду багато вихідних та свят, будьте свідомими і нетверезими за кермо не сідайте! Скористайтеся таксі або ж послугою «тверезий» водій — це може не лише ваше життя і інших учасників руху, а й ще зберегти гаманець і посвідчення водія», — йдеться в повідомленні.

varta1.com.ua: Новини