На Львівщині за підробку миючих засобів перед судом постане організована група з міжрегіональними зв’язками (фото)

photo-2021-07-30-13-53-37
photo-2021-07-30-13-53-37

За підробку миючих засобів перед судом постане організована група з міжрегіональними зв’язками. Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Львівської області.


Так, прокурорами Львівської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох членів організованої групи з міжрегіональними зв’язками за фактами незаконного використання знаків для товарів і послуг, що заподіяло шкоду у особливо великому розмірі (ч. 3 ст. 229 КК України).


Досудовим розслідуванням встановлено, що мешканці Рівненської та Львівської областей незаконно використовували знаки для товарів і послуг з метою отримання прибутків від реалізації контрафактної продукції у вигляді миючих засобів для побутових потреб, — повідомили у прокуратурі.


У ході проведених обшуків було виявлено підпільний цех у Рівному, де виготовлявся підроблена продукція, рулони з етикетками, картонні коробки з незаконним використанням знаку для товарів та послуг, а також склад в одному із районів Львівської області, де зберігалось близько 900 одиниць готової продукції, заздалегідь приготовленої для збуту мешканцям Львівщини.


Відтак, правовласнику знаку було заподіяно матеріальну шкоду на суму понад 1,4 млн грн.


varta1.com.ua: Новини