На Львівщині затримали скутериста з пакунком наркотиків (фото)

дж
дж

У мешканця Жидачівщини поліцейські вилучили пакунок з наркотичною речовиною. За це чоловіку загрожує покарання — до п’яти років обмеження волі.


"8 жовтня, о 18:30 год., співробітники сектору реагування патрульної поліції Жидачівського відділення поліції під час несення служби зупинили в селі Бориничі скутериста, який порушував Правила дорожнього руху. Під час поверхневого огляду правоохоронці виявили у чоловіка пакет із подрібненою речовиною, схожою на коноплю.
На місці працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Поліцейські становили особу зловмисника — 25-річного мешканця Нового Роздолу, вилучили речові докази та скерували їх на експертне дослідження", — повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.





За фактом дізнавачі Жидачівського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті — обмеження волі на термін до п’яти років.

Досудове розслідування триває.




varta1.com.ua: Новини