На Львівщині затримано викрадача автомобільних номерів

Працівники Старосамбірського відділення поліції затримали зловмисника та перевіряють його на причетність до скоєння інших злочинів. Про це інформує відділ комунікації ГУНП у Львівській області.


У Старосамбірське відділення поліції 25 квітня з заявою про крадіжку звернувся 40-річний мешканець міста Хирів. Чоловік розповів, що вночі з його автомобіля «Фольксваген Шаран», який він залишив біля будинку, було викрадено номерні знаки польської реєстрації. Правоохоронним органам вдалось встановити, що до скоєння злочину причетний 26-річний мешканець одного з сіл району. Речові докази у нього вилучено.



Також відомо, що це не перша крадіжка затриманого, зловмисник причетний до скоєння ще двох подібних злочинів. В такий самий спосіб чоловік у Хирові викрав номерні знаки з автомобілів «Альфа Ромео» та «Фольксваген».


Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Поліцейські перевіряють причетність затриманого до скоєння інших злочинів.


За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Максимальне покарання, що загрожує чоловікові - до п’яти років позбавлення волі.


Проводяться слідчі дії.


varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також