На Львівщині злочинці викрали чоловіка і в лісі вимагали неіснуючі борги

Screenshot-3
Screenshot-3

Вчора, 11 липня, близько 23:00 год, на вулиці Коваліва, у місті Борислав, невідомі чоловіки напали на місцевого мешканця, побили його, силоміць посадили в автомобіль (ймовірно, «Ауді»), після чого поїхали у невідомому напрямку. Про це інформує поліція Львівської області

Протягом 30 хвилин, правоохоронці розшукали чоловіка, на якого був вчинений напад — 20-річного жителя Борислава. Хлопець повідомив, що зловмисники повезли його у лісовий масив, побили, вимагаючи повернути неіснуючий борг, після чого поїхали. Він зумів самостійно вийти з лісу у місто Трускавець, де його і виявили поліцейські.

До вчинення злочину причетні жителі Трускавця та Львова, віком 30 та 38 років, які раніше притягувались до кримінальної відповідальності за скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів, зокрема, грабежів та розбоїв. Зловмисники затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

Поліцейські розшукали автомобіль-таксі «Ауді», яким скористались нападники.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — обмеження волі на термін до п’яти років або позбавлення волі на той самий термін.

[gallery link=«file» ids=«292554,292555,292556,292557,292558»]

varta1.com.ua: Новини