На Львівщині зловмисник обікрав співмешканку на 70 тис. грн та витратив гроші на власні потреби

2
2

Встановлено, що 37-річний львів’янин, скориставшись тим, що жінки не було вдома, викрав золоті прикраси, які в подальшому здав у ломбард, а гроші витратив на власні потреби, інформує Відділ комунікації поліції Львівської області, за матеріалами Наталії Магулки Золочівський відділ поліції.


 В Золочівський відділ поліції 7 вересня, за допомогою звернулася 42-річна мешканка району. Жінка повідомила, що з її дому зникли ювелірні вироби. Сума завданих збитків становить близько 70 тисяч гривень.


Правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний співмешканець заявниці, 37-річний житель Львова. Він, скориставшись тим, що жінки не було вдома, викрав золоті прикраси, які в подальшому здав у ломбард, а гроші витратив на власні потреби.


Поліцейські перевіряють причетність зловмисника до скоєння інших злочинів. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.


 

varta1.com.ua: Новини