На Львівщині знайшли 11-річну дівчинку, що зникла напередодні

4042725
4042725

У м. Соснівка, Червоноградського району, поліцейські, впродовж двох годин, знайшли зниклу 11-річну дівчинку, яка ввечері 20 січня вийшла з дому і не повернулася.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, у Червоноградський відділ поліції, 21 січня, звернулася 64-річна мешканка міста Соснівка. Жінка повідомила, що її підопічна 11-річна онука, учениця п’ятого класу, напередодні ввечері вийшла з дому і її місцеперебування невідоме.

Правоохоронці негайно розпочали пошуки дитини, до яких було залучено працівників усіх служб Червоноградського відділу поліції.

Упродовж двох годин, поліцейські встановили місцезнаходження дівчинки. Виявилось, що вона разом із подругою перебувала в одному із сіл Сокальського району.

Дитина здорова та неушкоджена. З нею та її бабусею працівники ювенальної превенції Червоноградського відділу поліції провели профілактичну бесіду.

Окрім того, поліцейські спільно з працівниками служби у справах дітей проведуть комплексне інспектування сім’ї, під час якого обстежать умови проживання та виховання дівчинки, а також з’ясують, з яких причин вона покинула домівку.

varta1.com.ua: Новини