На львівському «Шуварі» відкрили перший консультаційний кабінет з питань застосування касових апаратів (ВІДЕО)

Гуртовий ринок сільськогосподарської продукції “Шувар”, спільно з ГУ ДПС у Львівській області, розпочали проєкт консультаційного кабінету для підприємців.

На ринку Шувар у Львові спільно з ГУ ДПС у Львівській області розпочали проєкт консультаційного кабінету для підприємців. Про це повідомили у ГУ управління ДПС у Львівській області.

Як зазначив Ігор Комендат, начальник ГУ ДПС у Львівській області, для тих підприємців, які вирішили використовувати власні гаджети та скористатися безкоштовним програмним забезпеченням, яке можна завантажити на веб-сайті податкової служби, жодних додаткових витрат не передбачається.

ФОП на другій групі єдиного податку протягом календарного року і надалі зможе застосовувати спрощену систему оподаткування. Граничний обсяг доходу у цьому році для такого підприємця складає 5,421 млн. грн. Фіскальний чек у паперовому вигляді для тих суб’єктів господарювання, що застосовують ПРРО, надавати покупцю не обов’язково, сплачувати щомісячно за обслуговування ПРРО також не потрібно.

«Ринок «ШУВАР» є сумлінним платником податків, щороку відзначається податковою службою Львівщини, як один з найкращих на теренах області як за обсягами сплати податків та прозорих відносин з найманими працівниками, так і за відсутністю порушень податкового законодавства. Результатом нашого спільного проекту буде обізнаність підприємців та унеможливлення вчинення ними порушень у сфері розрахункових операцій», — зазначив Ігор Комендат.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також