На місці ракетного удару у Львові запрацював виїзний ЦНАП

Також на місці працюють комунальні та соціальні служби, волонтери

ФОТО: ЛМР

У Львові у ліцеї «Сихівський», що на вул. Г.Хоткевича, 48, для постраждалих внаслідок ракетного обстрілу запрацював виїзний Центр надання адміністративних послуг. Про це пише Львівська міська рада.

Сьогодні, 29 грудня, адміністратори працюватимуть тут до 18:00 год.

У суботу, 30 грудня, виїзний ЦНАП працюватиме з 10:00 до 17:00, а в неділю, 31 грудня, - з 10:00 до 15:00.

«Також на місці працюють комунальні та соціальні служби, волонтери, які допомагають з інформуванням та підтримкою», - зазначила директора департаменту гуманітарної політики, в.о. керівника департаменту адміністративних послуг Валентина Бартошик.

Про те, за яким графіком працюватиме виїзний ЦНАП на цій локації з 1 січня, буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, сьогодні Львів зазнав масової атаки російськими дронами і ракетами. Внаслідок влучання ракети, постраждали 18 будинків та 4 навчальні заклади (три школи і дитсадок). Одна людина загинула, щонайменше 15 – поранені. СБУ за цим фактом розпочала кримінальне провадження.

На засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради прийняли рішення про виплату компенсацій для мешканців, помешкання яких постраждали внаслідок сьогоднішнього ракетного удару. За попередніми розрахунками з резервного фонду на відшкодування для мешканців необхідно буде виділити близько 35 млн грн. Йдеться про кошти на відновлення вибитих вікон і дверей (12 тис. грн за вікна і 8 тис. грн за одні вибиті двері). 

Також з бюджету додатково виділять кошти на ремонт пошкоджених шкіл і дошкільного закладу.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк