На Наукову повертається тролейбусний маршрут № 22

trolleybus-fb
trolleybus-fb

У зв’язку із завершенням основних робіт в межах проєкту «Реконструкція тролейбусної лінії на вул. Кульпарківській (від вул. Городоцької до вул. Наукової) у м. Львові», тролейбусний маршрут № 22 повертається на вулицю Наукову вже сьогодні, 9 грудня. Про це повідомили у пресслужбі ЛКП «Львівелектротранс».

Тролейбус сьогодні поки що курсуватиме у тестовому режимі.

Зазначається. що на маршруті працюватиме 12 машин з орієнтовним інтервалом 8 хвилин у час пік.

«Повноцінно відновлення маршруту слід чекати після реконструкції вулиці Степана Бандери. Варто зазначити, що Контракт на реконструкцію тролейбусної лінії по вул. Кульпарківській продовжено до кінця лютого 2022 року, з метою демонтажу старих опор, оскільки, до них прикріплені комунікації зовнішніх організацій», — йдеться у дописі.

Так, 30 грудня 2020 року , відбулося підписання Контракту з переможцем тендеру — Об’єднанням компаній ТОВ «Вальво» (Львів, Україна), ТОВ «Магістраль Інжиніринг» (Львів, Україна), ТОВ «Еле-Комп» (Польща), ТОВ «Електротехніка» (Чеська Республіка), на реконструкцію тролейбусної лінії на вул. Кульпарківській (від вул. Городоцької до вул. Наукової) у м. Львові сумою в 2,9 млн євро. Ці роботи у повному обсязі фінансуються за кредитні кошти ЄБРР. І це вже третій компонент, що реалізовується в рамках проекту «Модернізація громадського тролейбусного транспорту м. Львів».

varta1.com.ua: Новини