На Одещині чоловік намагався вбити ножицями та виделкою жінку та дівчинку

Чоловік спричинив тілесні ушкодження

Чоловік в алкогольному сп'янінні підійшов до жінки пізнього вечора і виделкою та ножицями спричинив їй та її малолітній небозі тілесні ушкодження.

Сусіди, які прибігли на крики, утримували правопорушника до прибуття правоохоронців.

Постраждалі з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості були доставлені до лікарні. Згідно з висновками судово-медичної експертизи – множинні колото-різані рани голови, тулуба та лівого передпліччя, які отримала жінка, належать до категорії легких тілесних ушкоджень, які спричинили короткочасний розлад здоров'я.

В 11-річніої дівчинки поранення ускладнилося розвитком пневмогемотораксу, емфіземою та геморагічним шоком. Ці тілесні ушкодження за критерієм небезпеки для життя кваліфіковані експертами як тяжкі тілесні ушкодження.

«Під час досудового розслідування поліцейські зібрали достатньо доказів, які стали підставою для обвинувачення фігуранта у вчиненні правопорушення, що кваліфікується за ч. 3 ст. 15, п.п. 1, 2, 7 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України, а саме у незакінченому замаху на умисне вбивство двох осіб, серед яких є малолітня дитина, з хуліганських мотивів.

Читайте також: Захід надав Україні менше зброї, ніж повинен був, – президент Латвії

Чоловіку передбачено позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі. 

varta1.com.ua: Новини

Юлія Зуб