На Одещині чоловіки у військовій формі викрали підлітка: в обласному ТЦК прокоментували інцидент

Невідомі у військовій формі заштовхали у мікроавтобус 14-річного хлопця

Одеський обласний ТЦК розпочав перевірку інциденту в Ізмаїльському районі. У поліції розпочали кримінальне провадження за фактом викрадення 14-річного юнака на Одещині. Про це інформує пресслужба Одеського обласного ТЦК та СП.

«Раніше в соцмережах розповіли, нібито в селі Приозерне невідомі у військовій формі заштовхали в мікроавтобус 14-річного хлопця. Коли дізнались, що хлопець неповнолітній, його випустили», - йдеться у повідомленні.

Поліція розпочала кримінальне провадження за ст. 146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). В обласному військкоматі обіцяють перевірити інформацію та ретельно вивчити всі обставини.

Що відомо про ситуацію

Інцидент трапився ще 2 квітня: тоді 14-річний хлопець йшов центральною вулицею села, коли поблизу зупинився мікроавтобус. Звідти вийшло троє чоловіків у військовій формі та з балаклавами на обличчях. Вони начебто заштовхали дитину всередину буса, де побили та зав’язали руки.

Коли ж нападники зрозуміли, що хлопець неповнолітній, його звільнили, погрожуючи, щоб він нікому не розповідав про своє викрадення.

Читайте також: Сирський відреагував на повістку журналісту, який розслідує статки СБУ

Однак у селі зрештою дізнались про те, що підлітка викрадали, і заявили в поліцію. Правоохоронці записали свідчення хлопця, який скаржився на біль у тілі, а також знайшли очевидців викрадення.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також