На Одещині у лісосмузі знайшли повішеною 16-річну сироту

Сьогодні там же виявили мертвим її товариша

Фото Billy Curtis via flickr.com

В Одеському районі, Одеської області, виявлено мертвим чоловіка, 16-річну подругу якого вчора знайшли повішеною.

Як повідомляє «УНІАН», з посиланням на правоохоронців області, 23 червня на Одещині у лісосмузі виявили повішеною 16-річну сироту.

Відомо, що дівчинку після смерті батьків виховували дідусь із бабусею. За словами опікунів, останнім часом між ними та онукою виникали конфлікти через її дружбу з дорослим чоловіком.

Цей чоловік заявив правоохоронцям, що 22 червня після зустрічі з ним дівчина сказала, що йде додому і більше він її не бачив.

За фактом загибелі дівчини відкрито провадження за ч. 1 ст. 115 (навмисне вбивство) Кримінального кодексу України з позначкою «самогубство».

«Чоловіка виявили сьогодні повішеним у лісосмузі неподалік будинку. За словами матері загиблого, він був засмучений звісткою про смерть подруги. Батьки намагалися не залишати сина самого. Але він за першої ж нагоди втік з дому. Знайшли його на місці загибелі дівчини», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що, наразі, поліцейські розслідують обставини смерті 32-річного чоловіка. На місці працюють слідчо-оперативна група та медичні експерти. Слідів насильницької смерті на тілі покійного, як стверджують у поліції, не виявлено.

Слідчі попередньо кваліфікували подію за ч. 1 ст. 115 (навмисне вбивство) Кримінального кодексу з позначкою «самогубство».

У соціальних мережах очевидці повідомляють, що чоловіка знайшли повішеним на тому ж дереві, що і його подругу.

Як повідомлялося, в Одесі 11-річна дитина вистрибнула з вікна квартири. 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також