На Одещині затримано зловмисників за напад на біженців

Заволодіння авто і цінностями на суму понад 800 тис грн

Фото:інформативне

За клопотанням прокурорів Ізмаїльської окружної прокуратури затримано та взято під варту чотирьох мешканців Ізмаїльського району, підозрюваних у розбійному нападі, вчиненому в умовах воєнного стану та незаконному заволодінні транспортним засобом (ч. 4 ст. 187, ч. 3 ст. 289 КК України).

Про це проінформував Офіс Генерального прокурора у «Telegram».

За даними слідства, підозрювані, з метою наживи в період воєнного стану, напали на двох переселенців з Миколаєва, які були в автомобілі, припаркованому на одній з вулиць м. Ізмаїл.

Нападники, погрожуючи потерпілим вогнепальною зброєю, витягли їх з салону авто, повалили на землю та почали наносити удари прикладом, а також ногами по голові та іншим частинам тіла, вимагаючи передати їм наявні кошти та цінні речі.

Залякуючи застосуванням зброї, підозрювані присвоїли кошти та цінні речі потерпілих на загальну суму понад 800 000 грн і втекли з місця злочину на їхньому автомобілі.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Ізмаїльського районного відділу поліції Головного управління Нацполіції в Одеській області.

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів

Читайте також