На Одещині жінка народила дитину, не знаючи, що вагітна

І таке буває

ФОТО: ілюстративне

В одному з сіл Одеської області молода матір народила дитину, навіть не знаючи, що вона вагітна. Про це повідомляє Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області.

 Виклик надійшов опівночі 4 квітня до Єдиної оперативної диспетчерської центру. Молода жінка скаржилася на температуру та біль у животі. Бригада №86 у складі фельдшера Іллі Кравця та водія Вадима Нінова прибула на місце через 10 хвилин, а вже за три хвилини приймала у пацієнтки пологи.

Як з'ясувалося, біль у животі виявився симптомом пологової діяльності, про яку майбутня мама навіть не здогадувалася. На світ з'явилася дівчинка, стан якої фельдшер оцінив у 6 балів за шкалою Апгар. Малюк закричав після тактильної стимуляції, проведеної медиком.

Після пологів новоспечену маму та її доньку передали бригаді №81 на чолі з лікарем Кременцовим. Їх доправили до пологового відділення Чорноморської міської лікарні для надання необхідної медичної допомоги.

Читайте також: у львівському пологовому народився хлопчик-богатир (ФОТО)

«Сподіваємося, що таке неочікуване батьківство стане щасливим і радісним для родини. Бажаємо мамі та донечці міцного здоров'я!» – прокоментували подію в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також