На озері в Яворівському районі під колесами власного авто загинув чоловік

WhatsApp Image 2021-06-07 at 11.15.03
WhatsApp Image 2021-06-07 at 11.15.03

У неділю, 6 червня, на озері, що розташоване в кар’єрі поблизу м. Судова Вишня, Яворівського району, під колесами власного авто загинув чоловік. Про це повідомив департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.


«Мешканець с. Княжий Міст (Судововишнянська ТГ), 1989 року народження, намагаючись зупинити автомобіль «Volkswagen Touran», яким приїхав та залишив нагорі кар’єру і який з невідомих причин самовільно розпочав рух вниз до озера, отримав тілесні ушкодження, несумісні з життям, і помер до приїзду лікарів ШМД», — йдеться у дописі.


Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, правоохоронці встановили, що 32-річний мешканець одного з сіл Яворівського району, приїхав власним автомобілем «Volkswagen Touran» на водойму, розташовану неподалік міста Судова Вишня, залишив транспортний засіб на вершині кар’єру та спустився до води. Несподівано автомобіль покотився донизу — чоловік побачив це та намагався зупинити транспортний засіб, проте потрапив під колеса, внаслідок чого отримав тілесні ушкодження, від яких помер у лікарні.

За фактом слідчі відділення поліції № 1 Яворівського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Проводиться розслідування, правоохоронці з’ясовують обставини події.

varta1.com.ua: Новини